BTC247,5k zł2,88%
ETH7,56k zł5,42%
XRP5,25 zł3,62%
LTC202 zł0,65%
BCH1,66k zł2,92%
DOT5,24 zł11,25%
Chcę kupić milion rubli rosyjskich, warto?
9 odpowiedzi · 22 911 odsłon · Autor: POLAK
witam chcę kupić milion rubli rosyjskich na ok 2 lata myślicie że warto?
Ciężki temat szanse 50 na 50%
Ja myślę, że bardzo warto. Gdybym miał wolne środki na pewno też bym kupował ruble.

Według kalkulatora walutowego na tej stronie 1000000 RUB = 60700 PLN.

Przelicznik (RUB/PLN) wynosi 0.0607.

Wartość średnia 1 RUB z 2015-03-05 to 0.0607 zł.

Za 2 lata sytuacja w Rosji i napięcie na linii Rosja-Ukraina powinno się ustabilizować i rubel ponownie powinien zyskać na wartości.

50% wzrost wartości rubla w ciągu 2 lat jest jak najbardziej realny. Mam nadzieję, że sporo zarobisz.

Pozdrawiam
Putin odejdzie, będzie denominacja albo wprowadza inna walutę, wtopa
Rasputin niestety denominacja albo wprowadzenie innej waluty w Rosji to mrzonki... Putin dokładnie wszystko przemyślał i przewidział konsekwencje słabszego rubla, dzięki któremu Rosja odkupiła pakiety kontrolne w wielu firmach wydobywczych i gazowych wracając w rece rządu za bezcen.

Wkrótce rubel powinien zacząć mocno zyskiwać na wartości, więc uważam że kupno rubli to bardzo dobra obecnie inwestycja.
WITAM KAMIL WIDZĘ ŻE OPTYMISTYCZNIE PODCHODZISZ DO TEMATU,MAM JESZCZE TROCHĘ OBAW ALE JAK SIĘ BAWIĆ TO TO NA MAXA KUPIĘ 3000000 RUB DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI POZDRAWIAM;
POLAK, dobrze zrobiłeś. Gratuluje odwagi, zarobisz sporo kasy w ciągu najbliższych dwóch lat. Kamil bardzo mądrze napisał Ci co i jak.
No i zarobił, był odwazny i teraz ma duzo mniej, szlachetnych rubli.
Ruskie Trolle czy szarlatani?

Rosja stoi tym, co wydobędzie z ziemi i jeśli to się nie podniesie rubel też się nie ruszy. Ropa raczej się ustabilizowała (jej znaczniejsza podwyżka tylko skróci jej życie jako źródła energii) a więc i inne surowce (gaz i węgiel) nie powinny rosnąć. Złoto raczej spada. Więc dlaczego rubel miałby rosnąć?
Kurs już poszybował w górę o 40% do funta brytyjskiego patrząc po sankcjach to myślę że uderzają w nas