Witam,
Jak w temacie: wpisujcie Wasze przewidywania kursu franka szwajcarskiego na koniec 2015 roku z krótkim uzasadnieniem.
Moja rokowania to 3,55 zł za jednego franka szwajcarskiego na koniec 2015. Kurs obecnie jest sztucznie wywindowany i źle skorelowany z EURCHF. Przy okazji banki chcą zarobić krocie na kredytach w CHF i przewalutowaniach kredytów przez wystraszonych kredytobiorców.
Pozdrawiam.
Według mnie kurs franka szwajcarskiego na koniec 2015 roku będzie wynosił 3.30 - 3.40 zł. Teraz jest mocno przewartościowany, a dodatkowo mamy atak spekulacyjny na naszą walutę.
Pozdrawiam
Na forex kurs CHFPLN wynosi właśnie 3.94 zł (2 luty 2015 godz. 9:30), więc Wasze przewidywania mogą bardzo szybko się zrealizować :)
GDYBYŚMY ZNALI JAKIEGOŚ BANKOWCA SZWAJCARSKIEGO ALE TAKIEGO CO MA COŚ DO POWIEDZENIA TO MOŻE BYŚMY COŚ RAZEM WYMYŚLILI POZDRAWIAM- FRANKOWICZ
A MOŻE JAKIŚ WYJAZD DO SZWAJCARI?
Brać teraz kredyt we franku
Pozdrawiam Wszystkich ale ja już nie wierzę że coś sie zmieni !!!to sie po prostu nie mieści mi w głowie !!!to co robią z nami !!!tym bardziej że moje zarobki od 7 lat nie wzrosły !!!a teraz jestem na zasiłku rechabi,płacę ratę ,a to co mi zostaje ?????nie starcza na nic !!!!długo pisać )))
Kurs franka szwajcarskiego CHF na koniec 2015 będzie wynosił 3.35 zł +- 15 groszy. To są moje matematyczno historyczne obliczenia bazujące na statystyce i odchyleniu sntadardowym. Taki kurs będzie na koniec 2015 roku na 78%.
Bardziej szczegółowo nie mogłem zrobić analizy.
Pozdrawiam.
Mo to coś analiza zawiodła, dziś Frank po 4 zł i rośnie....
Nie wiem czy zwracacie uwagę jak bank manipuluje nami waluta rośnie tylko w tedy kiedy zbliża się termin spłaty.Czy to nie chamstwo???????????
Tez to zauważam, tak jest od lat. A frank zawsze ma tendencję wzrostową, co by się nie działo. Czy to nie dziwne?
ap ropo frankowiczów i innych kredyciarzy w walucie jak spłacacie ten kredyt nie oddawajcie raty w złotówkach chyba że macie to w umowie kupcie walutę w kantorze jak macie nosa to nie na pierwszego tylko wtedy gdy jest najniższy kurs w miesiącu i wpłaćcie dzień przed ratą to ważne bo banki będą obracać waszą walutą i nakręcać kurs a teraz na waszym miejscu bym wcale nie kupował przeczekał .złożył odroczenie na jakiś czas ,
no i oczywiście pozew o lichwę ,a wtedy jak nie będziecie mieli na kredyt nie spalając jesteście na prawie pozew za umowę nieważną i wpłacone przez siebie pieniądze oraz o odsetki od banku .