BTC283,8k zł2,53%
ETH8,35k zł1,76%
XRP5,04 zł1,50%
LTC202 zł0,40%
BCH1,64k zł2,58%
DOT4,39 zł0,08%
Dolar w najliższym okresie
9 odpowiedzi · 7 769 odsłon · Autor: Seba
Witam,

Proszę o opinię,jakie w najbliższym czasie będą notowania kursu dolara?
Odnotywane będą spadki tej wluty czy też można się spodziewać w Nowym Roku,że wzrośnie do 3,40?
Myśle żę zdrożeje, ponieważ teraz był troche zastój na rynku spowodowany świętami (wolne dni)
uwaga! achtung!BANKRUT GRECJA OBEJMUJE PRZEWODNICTWO Chowajcie kasę dolar w górę euro w dół
powiedzcie mi na czym polega inwestowanie w dolara ?? czy jesli teraz wymienię kwotę ok 15 tyś złotych na dolary to jak będzy wygladała później opcja powrotnej wymiany z dolarów na złotówki. Przy obecnym poziomie oprocentowania wydaję mi się że jest to o wiele większy sens niż trzymać kase w banku. Pewnie dolar i tak powróci do 3,3 a mi się nie spieszy.
także pytam raz jeszcze jak poźniej i gdzie najkorzystniej odsprzedać te nagromadzone dolary??
Witam najwyrzszy kurs dolara w tym roku bedzie przed wielkanoca 3.18 moze (ale to zbyt optymistyczny scenariusz 3.20) za kupno czyli w kantorze dadza Panu o jakies 8 gr mniej a potem znowu bedzie trzymal granice 3.06 . A nasz zloty bedzie stabilny i silny w znaczeniu ze na walutach w tym roku sie nie zarobi
NBP nie dokonał wpłaty do budżetu państwa za rok 3013. Znak to, że ma złotówki. Dużo złotówek. Bardzo dużo złotówek. Będzie je sprzedawać. Złoty w dół, dolar w górę.
raczej dolar oprócz takich jak dziś spektakularnych wzlotów nie przebije granicy 3.13zł a co tu mówić o sprzedaży która jest niższa od kupna na walutach w tym roku się nie zarobi zresztą sami zobaczycie
raczej dolar oprócz takich jak dziś spektakularnych wzlotów nie przebije granicy 3.13zł a co tu mówić o sprzedaży która jest niższa od kupna na walutach w tym roku się nie zarobi zresztą sami zobaczycie
$ Ukraina wywinduje do 3,5 do 10 marca
Kwasny ziomek jak wywinduje do 3.5 to kupuj to se zarobisz i jie chwal sie bo ci te po 3.5 zapesza i nie wzrosnie