BTC 130k w sobote - okragla liczba, cienki rynek
5 odpowiedzi
·
50 odsłon
·
Autor: mk2000
Sobota, BTC dotknal 130k. Okragla liczba zawsze robi wrazenie i pewnie zaraz zaczna sie naglowki. Ale trzymajmy sie tego, co ustalilismy w piatek: weekend, cienka plynnosc, dwa razy w tym miesiacu takie szczyty sie nie utrzymaly. Roznica jest taka, ze teraz mamy za soba potwierdzone wybicie z czwartku, wiec baza jest mocniejsza. Poniedzialek pokaze prawde. Ja nic nie robie.
130k brzmi ladnie i wlasnie dlatego jest niebezpieczne - okragle liczby przyciagaja kupujacych na emocjach. Kto ma pozycje, niech sie cieszy. Kto nie ma, niech nie wchodzi w sobote. Poniedzialek nikomu nie ucieknie.
moj cash dalej czeka, DCA lapie po drodze. Przy 130k na pewno nie dokupuje wiekszej kwoty - im wyzej, tym mniejsze porcje. Odwrotnie niz podpowiadaja emocje.
alty tez ida - ETH ladnie w gore, SOL za nim. realizuje po 25% jak rosna, nie czekam na szczyt bo go nikt nie trafia
sobota, 130k, a ja nic nie kupuje. rok temu bym juz dawno wpakowal wszystko. jednak da sie nauczyc :)
albo poniedzialek pokaze 125k i znowu bedziemy madrzy po fakcie hehe. ja tam trzymam i nie mysle