BTC283,8k zł0,12%
ETH8,35k zł0,16%
XRP5,04 zł0,26%
LTC200 zł0,68%
BCH1,62k zł1,46%
DOT4,37 zł0,66%
czy warto sprzedać euro?
12 odpowiedzi · 19 523 odsłon · Autor: tomcys1
Witam. Podpowiedzcie mi czy warto teraz sprzedać euro, mam do sprzedania 15 000 e a waluta spada. Czy jest szansa że zdrożeje euro?
Sprzedawaj. Polska waluta będzie się umacniać i w nadchodzących miesiącach euro powinno spaść poniżej 4 zł. Docelowo 3,50 zł za euro w ciągu 12-18 miesięcy.
sprzedaj najlepiej mi za 3.80 bo jak zjedzie do 3.50 to nie kupie:)
rób jak chcesz, ale wiele mówi że po Wielkanocy euro zacznie sporo tanieć,teraz trzeba czekać na dogodny moment żeby sprzedać, pośpiech niekoniczne będzie dobrym doradcą...
Dzięki za podpowiedź, ale muszę jeszcze przemyśleć ten temat.
A co myślicie jeszcze o tym żeby za euro kupić inną walutę i dopiero zamienić na PLN. Mogę w Niemczech kupić dolara za euro tylko nie wiem czy to się opłaca, muszę sprawdzić kurs euro -dolar.
Dlaczego euro ma niby tak tanieć? Co to, kolejny cud wydarzył się na zielonej wyspie, co pozwala umocnić jej papierową, fikcyjną walutę?
Euro tanieje w zwiazku ze sprawą grecji, a także dlatego że EBC dodrukowuje 60mld miesięcznie..
Myśle że euro bedzie jeszcze spadac,może nie do3.50 zł ale do jakieś 3,80
ja bym trochę poczekał bo spekulują, że w najbliższym czasie (kwestia kilku tyg.) ma urosnąć do 4,10 a póżniej znowu dalej w dół do 3,8. Chyba że jakiś kryzysik się zdarzy:p
Jak bankrutctwo Grecji wplynie na kurs euro?
Euro skoczy w tym miesiącu do 5,00 zł
Byłoby by fajnie,bynajmniej jak dla mnie. A co sądzicie, czy euro będzie się tak wysoko utrzymywac czy spadnie?