BTC287,0k zł2,31%
ETH9,07k zł2,50%
XRP5,07 zł4,21%
LTC195 zł3,02%
BCH849 zł11,34%
DOT4,03 zł4,66%
BTC dotknal 140k. I zaczyna sie to, przed czym ostrzegalem
6 odpowiedzi · 27 odsłon · Autor: Mietek48
Piatek, BTC dotknal 140k, okraglej liczby. I dokladnie jak zapowiadalem wczoraj - w ciagu kilku godzin pojawily sie prognozy 160k, 180k i wpisy o tym, ze kto siedzi w gotowce, przegapil pociag. To ten sam schemat, co przy 130k w lipcu, tuz przed korekta do 126k. Nie mowie, ze spadnie. Mowie, ze nastroj jest dokladnie taki sam jak wtedy. Trzymajcie sie planu, ktory mieliscie w poniedzialek.
Podpisuje sie. Nie przewidujemy, tylko rozpoznajemy nastroj. A nastroj przy okraglych liczbach jest zawsze taki sam i zawsze konczy sie tak samo dla tych, ktorzy mu ulegna.
Mam dwie trzecie pozycji i ostatnia czesc w gotowce od tygodni. Przy 140k na pewno jej nie uzyje - to wlasnie ten moment, w ktorym ludzie kupuja za duzo. Zostawiam ja na cofniecie.
przy 130k w lipcu kupilem na szczycie i przezylem korekte. dzis przy 140k czytam te same prognozy i pierwszy raz mnie nie ruszaja. chyba tak wyglada doswiadczenie
140k, poniedzialkowe DCA poszlo po 137. i to wszystko, co mam do powiedzenia o okraglej liczbie :)
widze te prognozy 180k i kiedys bym nie spal z tego powodu. dzis zamykam appke i ide spac. cztery miesiace temu nie uwierzylbym, ze to napisze
Sobota, 138k, a prognozy 160k z piątku już zniknęły z sieci. Zawsze tak jest i zawsze będzie. Nie piszę tego, żeby mieć rację, tylko żeby ktoś to zapamiętał na następny okrągły poziom.