Niedziela, BTC 135k, spokojne zamkniecie weekendu. Przed nami wazny tydzien: jutro ostatnia sesja sierpnia, a w srodku tygodnia wrzesniowe posiedzenie RPP. Dla krypto RPP nie ma bezposredniego znaczenia, ale ogolny sentyment do ryzyka owszem. Po wybiciu z pieciotygodniowego kanalu jestesmy w dobrym miejscu technicznie. Moja rada na tydzien: nie zmieniajcie strategii pod wplywem naglowkow.
Mam dwie trzecie pozycji i ostatnia czesc w gotowce, i tak wchodze we wrzesien. Zadnych decyzji przed RPP - to nie moja gra, ale nie ma sensu ustawiac sie pod cudze wydarzenie.
Technicznie wyglada dobrze, 133k powinno teraz bronic. Ale we wrzesniu wraca pelna plynnosc, wiec ruchy beda mocniejsze w obie strony niz w sierpniu.
moj plan na wrzesien jest identyczny jak na sierpien i lipiec: DCA w poniedzialki i nic wiecej. trzy miesiace bez glupoty, chcialbym dociagnac do szesciu
wchodze we wrzesien z pozycja na plusie i pierwszy raz bez planu, zeby cos z nia zrobic. to chyba najwieksza zmiana od lipca
Ostatni dzien miesiaca, BTC 136k. Sierpien zamykam z dwiema trzecimi pozycji i spokojna glowa. Wrzesien zaczynam bez zadnych zalozen co do kierunku.