Sroda potwierdzila. BTC 136k, dokupilem druga transze
6 odpowiedzi
·
35 odsłon
·
Autor: Kruk77
Napisalem w nocy, ze jesli srodowa sesja utrzyma poziomy przy normalnym wolumenie, dokupie druga transze. Utrzymala i nawet poszla wyzej - 136k. Retest nad 133k zdal egzamin, wiec zrobilem to, co zapowiedzialem. Mam teraz dwie trzecie planowanej pozycji, ostatnia czesc zostawiam na wypadek glebszego cofniecia. Piec tygodni czekania z gotowka zamienilo sie w dwa zakupy po sensownych cenach.
Czekalem wlasnie do srody i mam odpowiedz. Wybicie potwierdzone, nie byl to falstart jak cztery weekendowe. Zwroc uwage, jak to wygladalo u Ciebie: zapowiedziales warunek w nocy, warunek sie spelnil, wykonales. Zero improwizacji. Tak sie to robi.
136k i wolumen w porzadku. Kanal 128-133k oficjalnie za nami, teraz 133k jest wsparciem. Nastepny opor widze dopiero wyzej, ale nie zgaduje poziomow - obserwuje.
moje DCA i tak kupilo w poniedzialek, wiec siedze spokojnie. ale podoba mi sie, ze Kruk zapowiedzial warunek zanim cokolwiek zrobil. u mnie kiedys bylo odwrotnie - najpierw klikniecie, potem uzasadnienie
136k, moje lipcowe 132k na wyraznym plusie i pierwszy raz od miesiaca nie mam z tym zadnych emocji. ani chciwosci, ani strachu
Dobry moment, zeby przypomniec: teraz zaczna sie prognozy o kolejnych okraglych poziomach i nagle wszyscy beda pewni, ze idziemy tylko wyzej. Znamy to z lipca. Kto ma plan, trzyma sie planu.
Czwartek, 137k. Miesiac temu kupilem na gorce i chcialem sprzedac w panice. Dzis mam z tego spokojny zysk i wazniejsze - wiem, dlaczego wtedy nie sprzedalem.