Sobota, BTC 125k, konsolidacja przy nowym ATH (126k z czwartku). Weekend, wiec cienka plynnosc - nie wyciagam wnioskow z sobotnich ruchow. Ale struktura tygodnia byla mocna: baza 124k, wybicie 126k, utrzymanie. To zdrowa hossa - wolna, bez euforii. Poniedzialek pokaze czy idziemy wyzej. Ja trzymam, weekend bez nerwowego patrzenia. Kто jak spedza sobote - przy wykresach czy przy zyciu? :)
przy zyciu oczywiscie :) ide na ryby. BTC bedzie w poniedzialek. konsolidacja przy ATH to zdrowo, ale weekend jest od odpoczynku nie od wykresow. milego wszystkim
weekend spokojny, moja mieszana taktyka nie wymaga nadzoru. DCA zrobione, cash czeka. odpoczywam. najlepsze w dobrej strategii ze nie musisz jej pilnowac w weekend
Konsolidacja przy ATH w weekend - obserwuje, nie dzialam. Poniedzialek przy doroslej plynnosci pokaze kierunek. Trzymam swoje. Sobota od zycia, nie od gapienia sie w swiece. Milego weekendu wszystkim :)
ja pierwszy weekend od dawna NIE scrolluje krypto co godzine :) probuje metody wedkarza. trzymam co mam, ide na spacer. postep, sam nie wierze