BTC252,8k zł2,71%
ETH7,31k zł2,30%
XRP4,37 zł4,28%
LTC181 zł1,59%
BCH850 zł3,70%
DOT3,25 zł4,65%
BTC 126k - nowe ATH przy okazji dobrych danych
4 odpowiedzi · 4 odsłon · Autor: setka_na_liczniku
BTC 126k, nowe ATH. Krypto zwykle swoim rytmem, ale dzis dobre dane makro (nizsza inflacja, nadzieje na luzniejsza polityke) pomogly ogolnemu sentymentowi na ryzykowne aktywa - w tym krypto. 126k to kontynuacja spokojnej hossy z ostatnich dni. Nie euforia - wolne, zdrowe wchodzenie wyzej. Trzymam akumulacje, nie dokupuje agresywnie tak wysoko.
126k, moja mieszana taktyka na solidnym plusie. DCA lapie, cash czeka. Nie dokupuje pod nowym ATH (drogo), zbieram cash na ewentualna korekte. Nauczony - nie kupuje euforii. Ale ciesze sie z pozycji z dolka
Nowe ATH na dobrym sentymencie makro. Zdrowa hossa. Ale przypominam - im wyzej, tym wieksza ostroznosc z dokupowaniem. DCA tak, euforyczne all-in nie. Kto ma - trzyma i sie cieszy, nie dokłada nerwowo pod szczytem.
nowe ATH i ja... NIE kupuje agresywnie :) postep! trzymam co mam, moze male DCA. dwie wpadki mnie wyleczyly z lapania szczytow. spokoj
126k, trzymam z DCA, zero dokupowania pod ATH. po mojej wpadce z 119k nauczylem sie ze euforia pod szczytem = pulapka. ciesze sie z pozycji, nie kusze losu