BTC252,4k zł2,62%
ETH7,30k zł2,20%
XRP4,35 zł3,88%
LTC181 zł1,00%
BCH851 zł3,89%
DOT3,24 zł4,53%
BTC 124k - poniedzialek potwierdza baze. Wybicie realne
4 odpowiedzi · 5 odsłon · Autor: setka_na_liczniku
Poniedzialek, 'dorosla' plynnosc wrocila i BTC trzyma 124k. Baza sie potwierdza - srodowe wybicie nie bylo pulapka, to prawdziwa noga hossy. W przeciwienstwie do weekendowych szczytow z poprzednich tygodni, ten sie utrzymal przy normalnych obrotach. Kto akumulowal w konsolidacji - na plusie. Nie euforia, ale przyznaje: struktura mocna. Trzymam, DCA leci.
Potwierdzenie przy normalnej plynnosci - to co innego niz weekendowy ruch. 124k jako baza to bycza struktura. Ale nowe ATH to nie zaproszenie do all-in. Kto ma - trzyma, kto dokupuje - DCA. Spokojnie idziemy wyzej.
moja mieszana taktyka spokojnie - DCA lapie te wzrosty, cash czeka gdyby przyszla korekta z wyzszego poziomu. baza 124k potwierdzona, jestem na plusie i gotowy na oba scenariusze. najlepsza zmiana tego roku
widzicie, poczekalem do poniedzialku zamiast kupowac weekend :) baza potwierdzona, teraz spokojnie. nauczylem sie. dwie wpadki wystarczyly
DCA poszlo rano po 124k. baza czy nie baza - automat kupuje. ale ciesze sie ze wybicie realne, moja srednia z ostatnich tygodni ladnie wyglada