BTC252,4k zł2,68%
ETH7,31k zł2,30%
XRP4,35 zł3,94%
LTC181 zł1,12%
BCH854 zł4,31%
DOT3,24 zł4,15%
BTC 120k w sobote - czerwiec zamykamy blisko ATH. Podsumowanie miesiaca
13 odpowiedzi · 55 odsłon · Autor: dziadek_mietek
Ostatnia sobota czerwca, BTC 120k, blisko historycznego szczytu. Podsumowanie miesiaca w krypto: zaczynal sie napieciem przed Fed (~117k), Fed ciachnal stopy ale ostrozny Powell dal korekte do 106k, potem spokojne odrobienie do 120k. Czego nauczyl nas czerwiec: korekty to okazje dla cierpliwych (lowca!), euforia pod szczytem to pulapka, a automat (DCA) bije emocje. Nudny przepis, ale dziala. Jak Wasz czerwiec?
moj najlepszy miesiac edukacyjnie. z 'wiecznie czekajacego' na cashu zrobilem sie ktos kto wykorzystal korekte z planem. srednia 107k, teraz 120k. ale wazniejsza od zysku jest umiejetnosc. dziekuje za caly czerwcowy coaching dziadku
czerwiec super - dip wykorzystany, teraz cash znowu sie zbiera na nastepny. nauczylem sie ze 'nic nie robic' tez jest pozycja, a kupowanie strachu transzami to zloto
Po 25 latach powiem: ten czerwiec to modelowy mini-cykl. Napiecie, decyzja, korekta, panika slabych, odbicie, nowy szczyt. Kto przeszedl go z planem - urosl nie tylko portfelem ale jako inwestor. Dobra robota wszyscy cierpliwi.
moj czerwiec: od kupna na gorce 119k w euforii do nauczenia sie DCA i zimnej krwi. najdrozsza ale najlepsza lekcja. zaczynam lipiec madrzejszy
moj czerwiec: automat kupil 4 razy, nie patrzylem, srednia ladna. najnudniejszy a chyba najskuteczniejszy czerwiec :) polecam nude
Zamykam czerwiec i H1: z 'wiecznie czekajacego na cashu' na kogos kto wykorzystal dip transzami. BTC 119k, moje z 107k na plusie. Ale wazniejsza od procentow jest umiejetnosc. H2 zaczynam spokojniejszy.
BTC 123k, konsolidacja na nowym wyzszym poziomie po wybiciu ATH. Moja droga z czerwca (od all-cash do mieszanej taktyki) procentuje - lapie wzrosty i mam proch na korekte. Lipiec spokojny i zyskowny.
Piatek, BTC 123k utrzymuje wybicie. Moja mieszana taktyka to najlepsza zmiana tego roku. Z all-cash gadluy w spokojnego inwestora gotowego na kazdy scenariusz. Weekend spokojny.
Sobota, BTC 124k utrzymuje teren. Moja mieszana taktyka daje spokoj - nie zgaduje czy weekend sie utrzyma, jestem gotowy na oba. Odpoczywam, poniedzialek pokaze. Najlepsza zmiana tego roku.
Niedziela, BTC 123k, weekend spokojny. Jutro poniedzialek pokaze czy 124k baza sie utrzyma. Ja gotowy na oba - DCA lapie wzrost, cash na korekte. Odpoczywam, nie zgaduje. Mieszana taktyka = spokojny weekend.
Wtorek, BTC 125k, spokojna hossa. Baza potwierdzona, wolno wyzej. Moja mieszana taktyka daje spokoj przed jutrzejszymi danymi inflacyjnymi. Gotowy na zmiennosc, nie zgaduje kierunku.
Piatek, BTC 125k. Tydzien nowego ATH (126k) za nami. Moja mieszana taktyka zdala egzamin - DCA lapalo wzrosty, teraz odkladam cash na przyszla korekte. Cierpliwosc + gotowosc. Najlepsza zmiana tego roku.
Sobota, BTC 125k, konsolidacja przy ATH. Weekend spokojny, mieszana taktyka nie wymaga nadzoru. Odkladam cash na przyszla korekte, DCA lapie wzrost. Gotowy na oba. Milego weekendu forum!