BTC 117k - moje transze z dipu juz na solidnym plusie
4 odpowiedzi
·
28 odsłon
·
Autor: lowca_okazji_77
BTC 117k, czyli wrocilismy do poziomu sprzed korekty. Moje transze kupione srednio po 107k sa juz na ~+9% w tydzien. To jest nagroda za tygodnie cierpliwego siedzenia na cashu i kupowania gdy wszyscy sie bali. Nie chwale sie zeby sie chwalic - pokazuje ze CIERPLIWOSC + PLAN dzialaja. Teraz wracam do nudnego trzymania. Dziekuje dziadku i calemu forum za coaching.
I to jest piekne domkniecie. Z gaduly ktory 'czekal na dip' staLes sie praktykiem ktory go wykorzystal z planem. +9% to mniej wazne niz to ze zrobiles to WLASCIWIE - transzami, bez emocji, z planem. Tej umiejetnosci nikt Ci nie odbierze. Gratuluje.
razem siedzielismy w okopach na 106-108, razem zbieramy owoce. dobry tydzien dla cierpliwych :) teraz znowu nuda i o to chodzi
Brawo lowca. Przeszedles prawdziwa przemiane przez ten miesiac. Pamietaj to uczucie przy nastepnej korekcie - bedzie latwiej. Tak buduje sie inwestora: jedna dobrze rozegrana korekta na raz.
kibicowalem Ci od poczatku. Ty na dolku, ja kiedys na gorce - obaj sie uczymy. dobra robota, zasluzyles