BTC 112k i leci - moj dip sie zbliza. Szykuje transze
5 odpowiedzi
·
28 odsłon
·
Autor: lowca_okazji_77
BTC 112k, korekta przyspiesza razem z gielda. Czekalem na to tygodniami z cashem. Jeszcze nie moje -8% (potrzebuje kolo 108k) ale juz blisko. Zgodnie z rada dziadka NIE wchodze wszystkim naraz - przygotowalem 3 transze: pierwsza przy 110k, druga 107k, trzecia 104k jakby leciало glebiej. Usredniam w dol. W koncu cash zacznie pracowac!
O, teraz mowisz madrze. 3 transze, usrednianie w dol, nie all-in. Tak sie lapie korekty. Nawet jak nie trafisz dna to bedziesz blisko. Powodzenia, zaslozyles na to czekanie.
tez dokupuje na tej korekcie, transzami. cieszę sie ze wreszcie cos sie dzieje po tej nudzie. cierpliwosc poplaca
Mowilem ze sie zbliza :) Akumulacja w korekcie to chleb powszedni. Tylko trzymaj nerwy jak poleci pod 105k - wtedy bedzie najtrudniej kupowac, a wlasnie wtedy trzeba.
ja na DCA po prostu kupuje wiecej za te sama kwote bo taniej. automat nie panikuje. ale kibicuje Twoim transzom lowca
Zamykam moja operacje dip: 2/3 kapitalu kupione srednio po 107k, ostatnia transza nie weszla (odbilo). Z czystym cashem zamienionym na BTC po dobrej cenie. Cierpliwosc + plan = sukces.