BTC276,8k zł0,65%
ETH8,22k zł1,61%
XRP4,99 zł1,04%
LTC201 zł0,60%
BCH1,63k zł0,97%
DOT4,40 zł1,95%
Kobieta na rynku krypto - nasze doswiadczenia?
3 odpowiedzi · 17 odsłon · Autor: KryptoMama
Czytam forum i widze ze wiekszosc piszacych to mezczyzni. Czy sa tu inne kobiety ktore inwestuja w krypto? Zaczlam rok temu od 5 tys. zl w BTC i ETH. Maz uwazal ze to glupota ale teraz gdy portfel uros o 35% zmienil zdanie. Chetnie pogadam o doswiadczeniach z innymi inwestorkami.
Jestem! Inwestuje w krypto od 2020. Moj portfel: 60% BTC 25% ETH 15% SOL. Lacznie ok. 45 tys. zl. Maz na poczatku sie smial ale po bull runie 2021 i moich zyskach otworzylem mu konto na Zondzie. Teraz oboje DCA-ujemy co tydzien. Wazne: nie sluchaj narzekających - rób swoje.
Mam 3 ETH i 0,1 BTC od 2023. Moja strategia: DCA + staking na Lido. Nie traduje nie patrze na wykresy codziennie. Raz w miesiacu sprawdzam portfel. Kobiety czesto maja lepsze podejscie do inwestowania niz mezczyzni bo mniej spekulujemy i wiecej trzymamy. Statystycznie portfele kobiet daja lepsze zwroty niz mezczyzn :)
Super ze was jest wiecej! Statystyka ze kobiety daja lepsze zwroty mnie nie dziwi - moj maz codziennie sprawdza kurs i stresuje sie kazdym spadkiem 2%. Ja patrze raz w tygodniu i spi spokojnie. DCA i cierpliwosc to nasz superpowers.