Czwartek, WIG20 3762, i najwazniejsze - utrzymalismy wczorajsze wybicie nad wiosenne szczyty (nie bylo 'sell the news'). To potwierdza sile - dobre dane inflacyjne + przebicie oporu = rynek chce wyzej. Banki mieszane (perspektywa ciecia), ale reszta ciagnie. Nowe lokalne szczyty w wakacyjnym rynku to nie bylada. Ostroznie z dokupowaniem tak wysoko, ale trend wyraznie byczy. Trzymam zyski.
Utrzymanie wybicia to mocny sygnal, nie bylo cofniecia. Moja pozycja z czerwcowego dolka ladnie zarabia. Nie dokupuje pod nowymi szczytami (cienki rynek, wysoko), ale trzymam z satysfakcja. Gotowka na ewentualna korekte.
utrzymalismy szczyty, portfel rosnie. dlugoterminowo trzymam, nie sprzedaje na sile. dobre dane zrobily robote. lato okazalo sie ciekawsze niz myslalem
przebicie utrzymane, dokupilem troche na potwierdzeniu (nie na sile). teraz 3762 jako nowe wsparcie. jak sie obroni, idziemy wyzej. gram ostroznie w cienkim rynku
ja kupuje co miesiac niezaleznie, ale mile ze rosnie. dla traderow ciekawie, dla mnie po prostu wyzsze wyceny moich regularnych zakupow. trend byczy, nie narzekam