BTC288,2k zł1,51%
ETH9,15k zł2,46%
XRP5,49 zł0,45%
LTC198 zł2,76%
BCH1,00k zł0,70%
DOT3,35 zł0,00%
Cel 3 miesiecy poduszki osiagniety! Co teraz
6 odpowiedzi · 35 odsłon · Autor: kuba02
Niedzielny meldunek - dobilem do poduszki na 3 miesiace wydatkow. 24 lata, zaczalem 9 tygodni temu od kompletnego zera, zylem od wyplaty do wyplaty. Teraz zgodnie z tym co radziliscie zaczynam patrzec na obligacje COI dla nadwyzki, zeby nie lezala na 2%. Czuje sie jakbym przeszedl jakis prog. Dzieki wszystkim, bez tego forum dalej bym nic nie odkladal.
Brawo Kuba! Teraz smialo w COI - zakup przez obligacjeskarbowe.pl prostszy niz zalozenie lokaty, serio. Zaczniej od malej kwoty na probe, oswoisz sie. Jak cos niejasne to pytaj.
gratulacje! ja szlam ta sama droga - poduszka, obligacje, potem maly ETF. Ty w 24 lata robisz to szybciej niz ja. trzymaj kurs, procent skladany zrobi reszte
razem sie uczymy :) ja miesiac temu mialem 10 tys i nie wiedzialem co dalej, teraz mam IKE z automatem. Ty poduszke masz, wiec kolejny krok naturalny. dobra robota
3 miesiace poduszki w 9 tygodni to kawal roboty. Teraz obligacje na to czego nie ruszasz przez rok, a poduszke zostaw pod reka na koncie. Tak sie buduje spokoj.
dzieki! kupuje pierwsze COI w tygodniu i dam znac jak poszlo. 9 tygodni temu mialem zero i zadnego planu :)
Poduszka odbudowana w 90%. Lipiec spowolnil tempo przez wakacje, ale sierpien powinien domknac. Osobny fundusz na awarie sprawdza sie idealnie - w tym miesiacu poszla z niego naprawa roweru i nawet nie drgnelam.