BTC287,7k zł1,44%
ETH9,13k zł2,38%
XRP5,48 zł0,52%
LTC198 zł2,71%
BCH1,00k zł0,70%
DOT3,35 zł0,00%
Mam poduszke na 1 miesiac! Kolejny prog zaliczony
5 odpowiedzi · 39 odsłon · Autor: kuba02
Krotko, ale dla mnie wielkie. Uzbieralem poduszke na 1 miesiac wydatkow (24 lata, zaczalem 5 tygodni temu od zera). Nastepny cel: 3 miesiace, potem pierwsze COI. Widze jak konsekwencja + stale zlecenie robia robote - nawet nie odczuwam odkladania, po prostu idzie samo. Dzieki forum ze pokazuje ze da sie od zera. Ricky, andrzej, bozenka - Wasze historie mnie napedzaja!
Kuba, poduszka na miesiac w 5 tygodni to swietne tempo! Widac ze automat + konsekwencja dzialaja. Za chwile bedziesz mial 3 miesiace i zaczniesz obligacje. Jestes na najlepszej drodze, w 24 lata to fundament na cale zycie. Duma!
Kuba, czytam Cie i az mnie wzrusza - ja w 52 lata dopiero zaczalem, Ty w 24 juz budujesz poduszke. Masz przede mna 28 lat procentu skladanego. Wykorzystaj kazdy. Cieszę sie ze moja historia Cie napedza, wzajemnie!
Poduszka na miesiac to psychologiczny przelom - masz juz bufor miedzy soba a kryzysem. Nastepne miesiace pojda latwiej bo nawyk wyrobiony. 24 lata + dyscyplina = spokojna przyszlosc. Brawo, tak trzymac!
dzieki! cel 3 miesiace, potem obligacje. to forum naprawde zmienilo moje podejscie do pieniedzy. 5 tygodni temu mialem zero, dzis mysle jak inwestor. male kroki :)
Niedzielny update - poduszka rosnie, patrze na wojtka co uzbieral 10 tys i widze swoja przyszlosc za rok. krok po kroku. dzieki forum ze pokazuje kolejne pietra do zbudowania :)