BTC253,8k zł3,86%
ETH7,35k zł3,81%
XRP4,37 zł5,42%
LTC181 zł2,29%
BCH859 zł5,26%
DOT3,26 zł5,92%
Wrocilam z wakacji! Relacja: Revolut w praktyce + ile realnie wydalam
4 odpowiedzi · 16 odsłon · Autor: ela_na_walizkach
Wrocilam z 2 tygodni urlopu, obiecalam relacje. Revolut na karte sprawdzil sie idealnie - kursy prawie miedzybankowe, zero prowizji za platnosci. Gotowke bralam raz a duzo (bankomatowe prowizje zjadaja). Zawsze placilam w walucie lokalnej (nie PLN, bo DCC to zlodziejstwo). Najwazniejsze: odkladalam na te wakacje CALY rok w osobnej kopercie, wiec wrocilam BEZ dlugu i bez stresu. Wrzesien nie bedzie finansowym kacem. Polecam te metode kazdemu!
Witaj z powrotem! Potwierdzam kazdy punkt - Revolut na karte + waluta lokalna + gotowka raz a duzo. A koperta przez caly rok to swietosc, bez tego wakacje = dlug. Cieszę sie ze sie sprawdzilo :)
ja za tydzien lece, dzieki za swieza relacje! wszystko odlozone, karta gotowa. te Twoje rady z koperta wakacyjna uratowaly mi budzet
koperta wakacyjna przez rok to podstawa. wrocic bez dlugu z urlopu to luksus ktorego wiekszosc nie zna bo placi ratami do grudnia. brawo za dyscypline
zazdroszcze spokoju! u mnie z czworka wakacje to wyzwanie budzetowe, ale tez odkladam przez rok w osobnej kopercie. inaczej dramat. dobrze ze wrocilas wypoczeta i bez dlugow :)