Start H2 - odbudowuje twarda poduszke. Postep po serii awarii
6 odpowiedzi
·
17 odsłon
·
Autor: mama_pawelka
Pierwszy dzien drugiego polrocza, robie postanowienie i od razu dzialam. Po czerwcowej serii awarii (auto, lodowka, pralka) twarda poduszka spadla. Cel H2: odbudowac ja do pelna (3 miesiace wydatkow). Zaczynam dzis - podnosze miesieczna wplate na poduszke o 200 zl kosztem 'zachcianek'. System dwoch poduszek (twarda + awaryjna) uratowal mnie w czerwcu, teraz uzupelniam zapas. Kto tez startuje H2 z konkretnym celem?
Dobry start H2! Odbudowa poduszki po jej uzyciu to normalny cykl - poduszka zadzialala, teraz ja uzupelniasz. Podniesienie wplaty kosztem zachcianek to dokladnie wlasciwy ruch. Za kilka miesiecy bedziesz z powrotem na pelnej. Trzymaj kurs.
razem odbudowujemy :) u mnie tez czerwiec nadszarpnal fundusze przez dzieci. H2 zaczynam od uzupelnienia koperty awaryjnej. system dziala, tylko trzeba go karmic po kazdym uzyciu
poduszka ktora sie nie zmniejsza po awarii to znak ze jej nie uzywasz albo nie masz awarii (jeszcze). Twoja spadla i wraca - to znaczy ze DZIALA. dobry cel na H2, konkretny i mierzalny
ja w H2 tez uzupelniam po zimowej naprawie pieca. te fundusze to zywy organizm - raz spadaja raz rosna. wazne ze sa. powodzenia w odbudowie!
Start odbudowy poduszki - pierwsza podniesiona wplata poszla. Zachcianki obciete o te 200 zl, nawet nie odczulam. H2 zaczynam konkretnie. System dziala, tylko trzeba go karmic.
Niedzielne podsumowanie tygodnia H2: podniesiona wplata na poduszke poszla, ETF majki mnie zainspirowal ale najpierw odbuduje poduszke. Po kolei. System dziala, trzymam sie planu.