BTC251,4k zł0,91%
ETH7,29k zł0,53%
XRP4,40 zł3,48%
LTC180 zł0,13%
BCH854 zł3,31%
DOT3,24 zł3,52%
Polrocze za pasem - jak podsumowujecie pierwsze 6 miesiecy?
4 odpowiedzi · 31 odsłon · Autor: cichy_oszczedzacz
Konczy sie pierwsze polrocze 2026. Robie zawsze male podsumowanie: ile odlozone, czy cele realizowane, co poszlo dobrze a co nie. U mnie: cel oszczednosciowy zrealizowany w 105%, portfel mimo czerwcowej korekty na plusie YTD, zero dlugu. Ale wydalem wiecej na 'zachcianki' niz planowalem. Bez katowania sie - po prostu wiem i koryguje na drugie polrocze. Jak Wasze polrocze?
Moje +10% YTD mimo korekty, zadowolony. Ale jak iwona uczyla - trzymam oczekiwania w ryzach, drugie polrocze moze byc gorsze. Nie ekstrapoluje. Spokojnie do przodu.
u mnie nuda - automat robil swoje przez 6 miesiecy, nie patrzylem. sprawdzilem wlasnie: cele zrealizowane, portfel ladnie urosl. najlepsze podsumowanie to 'nic ciekawego sie nie dzialo' :)
z czworka dzieci moj sukces to ze w ogole udalo sie odlozyc cokolwiek :) plan dwoch szuflad zadzialal, fundusz awaryjny uratowal nas kilka razy. drugie polrocze - to samo, konsekwentnie
moje pierwsze pelne polrocze 'na wolnosci' - dochod nizszy ale przezylem bez naruszania poduszki. zachcianki tez ciąlem. nie bajka ale daje rade. drugie polrocze pokaze czy model trwaly