BTC251,4k zł0,91%
ETH7,29k zł0,50%
XRP4,40 zł3,48%
LTC180 zł0,11%
BCH854 zł3,31%
DOT3,24 zł3,52%
Mam IKE od 2 tygodni i wlasnie przyszla pierwsza korekta. Test charakteru
4 odpowiedzi · 24 odsłon · Autor: andrzej_s52
Krotka relacja. Zaczalem IKE w wieku 52 lat, ustawilem automat, zablokowalem aplikacje zeby nie patrzec. I wlasnie jest korekta - gielda spada, krypto spada. Wiem o tym z forum mimo ze nie patrze na swoj portfel. I wiecie co? Skoro nie widze swoich liczb to sie nie stresuje. Gdybym patrzyl pewnie bym panikowal. Blokada aplikacji = najlepsza decyzja. Dziekuje za rade.
Widzisz, dlatego mowimy 'nie patrz'. Pierwsza korekta to test ktory wiekszosc oblewa panikujac. Ty go zdajesz bo nie dajesz mozgowi okazji do strachu. Po roku takich korekt nie bedziesz nawet mrugal.
To dojrzalosc ktorej niejeden 20-letni weteran nie ma. Korekta przy zablokowanej aplikacji = po prostu mija. Twoj automat kupuje teraz TANIEJ, co Ci sie oplaci. Cieszę sie ze trzymasz dyscypline.
najlepsze ze Twoj automat wlasnie kupuje w korekcie po nizszych cenach, a Ty nawet o tym nie myslisz. pasywnosc + automat = wygrana bez nerwow
@lenny_pasywny o tym nie pomyslalem - automat kupuje taniej w korekcie a ja spokojnie spie. To dziala lepiej niz myslalem. 52 lata to nie za pozno!