BTC283,5k zł1,38%
ETH8,35k zł1,01%
XRP5,02 zł0,84%
LTC201 zł0,71%
BCH1,62k zł1,33%
DOT4,38 zł0,75%
Ranking apek bankowych 2026 - ktora najlepsza?
3 odpowiedzi · 46 odsłon · Autor: appka_fan
Zmieniam bank i glownym kryterium jest dla mnie apka mobilna. Teraz mam Getin ale apka to tragedia. Slyszalem dobre rzeczy o ING i mBanku. Z drugiej strony PKO IKO tez ponocc sie poprawilo. Ktos moze porownac z perspektywy codziennego uzytkowania? Zalezy mi na: szybki BLIK, latwe przelewy, powiadomienia push, ciemny motyw i zeby sie nie wiesilo.
Mam konta w 3 bankach i porownuje: 1) mBank - najlepsza apka ogolnie, szybka, dark mode, super wyszukiwarka transakcji, BLIK momentalny. 2) ING - tez bardzo dobra, przejrzysty interfejs, fajne wykresy wydatkow. 3) PKO IKO - poprawilo sie ale dalej czuje sie jak apka z 2020 roku. Na minus - wolniejsze ladowanie i mniej intuicyjna nawigacja. Gdybym mial wybrac jedna to mBank.
Millennium jest niedoceniany. Apka jest bardzo ladna i szybka, BLIK bez problemu, a do tego maja fajne funkcje jak skarbonka i cele oszczednosciowe. Jedyny minus to mniejsza siec bankomatow ale i tak wszystko place telefonem. Polecam przetestowac.
A ja jestem w Santander i apka jest srednia. Ale zostalem bo maja dobre warunki na kredyt i karte kredytowa z cashbackiem. Jak sie przyzwyczaisz to da sie zyc nawet z gorsza apka. Wazniejsze sa warunki finansowe niz ladny interfejs moim zdaniem.