Musze sie pochwalic bo to dla mnie ogromne. Uzbieralem pierwszy 1000 zl oszczednosci w zyciu (24 lata, zaczalem miesiac temu od zera). Wiem ze dla wielu z Was to grosze, ale dla mnie to dowod ze POTRAFIE. Stale zlecenie robi swoje, nie ruszam. Nastepny cel: poduszka na 3 miesiace, potem pierwsze COI jak radziliscie. Dzieki ze to forum nie wysmiewa malych kwot!
BRAWO Kuba!!! Pierwszy tysiac jest najtrudniejszy, potem idzie latwiej bo masz nawyk. Ja tez zaczynalam od malego, dzis mam 12 obligacji. W 24 lata z takim nawykiem bedziesz kiedys bogaty. Serio, trzymaj kurs!
pamietam swoj pierwszy tysiac, plakalam ze duma :) od 200 zl doszlam do 1500 miesiecznie. Ty w 24 lata masz caly swiat przed soba. gratulacje wielkie
Pierwszy 1000 zl w wieku 24 lat + nawyk = jestes ustawiony lepiej niz 90% rowiesnikow. Nie kwota sie liczy, tylko ze ZACZALES i TRZYMASZ. Za 40 lat procent skladany zrobi z tego fortune. Brawo.
Kuba, ja zaczalem w 52 lata, Ty w 24. Gdybym ja mial Twoj start... Wykorzystaj kazdy rok, czas to Twoj najwiekszy sojusznik. Jestes dowodem ze mlodzi tez potrafia. Duma mnie bierze czytajac :)
dzieki Wam wszystkim, az mi glupio ile wsparcia :) to forum to najlepsze co znalazlem w temacie pieniedzy. lece dalej, cel poduszka!