BTC283,4k zł1,26%
ETH8,34k zł1,03%
XRP5,02 zł0,92%
LTC201 zł0,58%
BCH1,62k zł1,17%
DOT4,38 zł0,92%
UWAGA !. USD 4,5 zł. Czeka nas armagiedon Złoty już się nie podniesie.
6 odpowiedzi · 17 553 odsłon · Autor: NIK
Kto może niech ucieka z naszym pieniądzem skończyło się niby dobre czasy. Tęgo głowi doprowadzili na skraj wytrzymałości innych przywódców Państw.
No to stało się, akurat odwrotnie, dolar idzie na dno, trumf złotego.
Pospieszyłem się z wypowiedzią co do dolara, ale co się odwlecze to nie ucieknie. Czas silnego umocnienia złotówki do dolara nadchodzi, również do złota.
Mało takich znawców. No ktoś tu ma bardzo dobrą wiedzę gratulacje ja z zł uciekłem . Wielkie dziękuje za podpowiedz.
Mało takich znawców. No ktoś tu ma bardzo dobrą wiedzę gratulacje ja z zł uciekłem . Wielkie dziękuje za podpowiedz.
laik -będziesz się cieszył, jak sprzedasz to co kupiłeś z zyskiem. Aktualnie cena dolara waha się horyzontalnie, w nieskończoność, tak nie będzie, w końcu nastapi wybicie. Tłum krzyczy że w górę, większość nigdy nie ma racji, bo i dlaczego papierowe dolary miałyby drożeć do złotówki ? Rozumiem, nieruchomości będą drożeć, ale papierowe dolary ? Tłum krzyczy, bańka na mieszkaniach, która to już bańka ? Nieruchomości dalej będą drożeć, bańki nie ma, takie moje zdanie. Życzę powodzenia w inwestycjach !
I co dalej że złotym?
Euro 4.70 a dolar 4.17 wszytskie waluty zyskują oprócz rubla i forinta.