BTC252,4k zł2,66%
ETH7,30k zł2,19%
XRP4,34 zł3,86%
LTC181 zł0,97%
BCH850 zł3,89%
DOT3,24 zł4,02%
BTC 123k w niedziele - poniedzialek potwierdzi baze 124k
5 odpowiedzi · 8 odsłon · Autor: dziadek_mietek
Niedziela, BTC 123k, lekko odpuscil z sobotnich 124k. Cienka weekendowa plynnosc jak zawsze. Kluczowy bedzie poniedzialek przy 'doroslej' plynnosci - jak utrzymamy 123-124k, to srodowe wybicie ma solidna baze i hossa dostaje kolejna noge. Jak cofnie glebiej, byla to lokalna gorka. Ja nie zgaduje - trzymam swoje, DCA leci w poniedzialek niezaleznie. Spokojna niedziela, jutro poznamy prawde.
Zgoda - poniedzialek to test bazy. Struktura na razie bycza (wybicie w tygodniu, utrzymanie nad poprzednia konsolidacja). Jak 123k sie obroni jako wsparcie, idziemy wyzej. Akumulacje mam, trzymam, obserwuje.
moja mieszana taktyka spokojnie przechodzi weekend - DCA zlapalo wzrost, cash czeka na ewentualna korekte. nie musze wiedziec co bedzie w poniedzialek, jestem gotowy na oba. najspokojniejszy weekend od dawna
dla mnie 123, 124, 122 - to samo, poniedzialkowe DCA i tak leci. nie zgaduje baz ani szczytow. automat kupuje przez wszystko. niedziela wolna, jutro rano zlecenie i tyle
siedze na rekach caly weekend, nic nie kupuje w cienkim rynku :) nauczony. jutro zobacze co dorosla plynnosc powie. postep u mnie ogromny, sam siebie nie poznaje
Poniedzialek potwierdzil - BTC 124k baza przy doroslej plynnosci. Nie byla to weekendowa gorka. Moja mieszana taktyka na plusie. Jutro-pojutrze dane inflacyjne, ciekawy tydzien.