BTC252,8k zł2,72%
ETH7,30k zł2,28%
XRP4,36 zł4,28%
LTC181 zł1,57%
BCH849 zł3,61%
DOT3,25 zł4,77%
Alty odzywaja - ETH 4000, SOL 295. Rotacja z BTC?
4 odpowiedzi · 25 odsłon · Autor: akwarysta_leon
Skoro BTC utrzymuje wybicie (123k), zauwazylem ze alty wreszcie sie ruszaja - ETH przebilo 4000, SOL 295. Klasyczny wzorzec - jak BTC stabilizuje sie po wybiciu, kapital szuka wyzszych zwrotow w altach. Trzymam ETH od dawna, dlugo bylo w tyle, moze wreszcie jego kolej. Realizuje po troche jak rosnie. Ktos jeszcze widzi te rotacje w alty?
Mowilem od tygodni - ETH rusza PO bitcoinie. Jak BTC ustabilizowal wybicie, kapital plynie w alty. Ale to tez faza najwiekszego ryzyka - alty spadaja 2x mocniej w korekcie. Realizuj zyski, nie zakochuj sie.
widze to samo, mam SOL i ETH. dokupowalem taniej w czerwcu, teraz realizuje po 25% co +50%. rotacja moze potrwac ale zawsze konczy sie ostro. trailing stop wlaczony
alty to moja dzialka na male emocje :) troche ETH mam. ale po dwoch wpadkach z BTC ATH ostroznie - malo, z planem wyjscia. nie chce trzeciej lekcji
Rotacja w alty to czesto SYGNAL pozniejszej fazy cyklu. Kiedy 'nawet alty rosna', bywa ze do gory niedaleko. Nie strasze, ale trzymajcie stopy i realizujcie. Alty potrafia dac euforie tuz przed korekta. Ostroznie z tym entuzjazmem.