BTC252,5k zł2,53%
ETH7,30k zł2,04%
XRP4,36 zł4,05%
LTC181 zł1,29%
BCH849 zł3,61%
DOT3,24 zł4,52%
BTC 123k - utrzymuje wybicie. Piatkowy bilans krypto
5 odpowiedzi · 24 odsłon · Autor: setka_na_liczniku
Piatek, BTC 123k, utrzymuje sie nad srodowym wybiciem na ATH 124k. Konsolidacja na wyzszym poziomie trzyma - to bycza struktura (wybicie, cofniecie, utrzymanie wyzej). W przeciwienstwie do weekendowych pulapek z ostatnich dni, srodowe wybicie w tygodniu okazalo sie prawdziwe. Kto akumulowal w konsolidacji - na plusie. Weekend przed nami, wiec znowu cienka plynnosc - bez euforii. Spokojny, zyskowny tydzien.
moja mieszana taktyka zlapala to wybicie przez DCA, cash trzymam na ewentualna korekte. spokoj niezaleznie od kierunku. najlepszy tydzien odkad zmienilem podejscie z all-cash. dziekuje forum za nauke
Utrzymanie nad wybiciem to potwierdzenie sily. Ale weekend znowu przed nami - jak zawsze, cienka plynnosc, bez ufania weekendowym ruchom. Trzymam swoje, w poniedzialek zobaczymy czy 123k baza sie utrzyma.
Zdrowe utrzymanie po wybiciu. Wolne, spokojne wchodzenie wyzej > pionowy wystrzal. Po 25 latach wiem: nudna hossa jest trwala, euforyczna sie zalamuje. Trzymam, nie gonie. Milego weekendu bez patrzenia na wykresy :)
po dwoch weekendowych wpadkach nauczylem sie - DCA i nie lapie szczytow. tydzien spokojny, pierwszy raz od dawna nic glupiego nie zrobilem :) postep
BTC 123k, piatek wieczor. Ja ide na ryby na weekend, bitcoin bedzie w poniedzialek. Kupuje raz w miesiacu i tyle. Wam tez zycze spokojnego weekendu bez wykresow :)