BTC252,4k zł2,67%
ETH7,30k zł2,28%
XRP4,35 zł3,83%
LTC181 zł1,10%
BCH852 zł4,03%
DOT3,23 zł3,90%
BTC 123k w niedziele - nowe ATH, ale znowu weekend. Czekam na tydzien
4 odpowiedzi · 20 odsłon · Autor: setka_na_liczniku
Niedziela, BTC 123k - nowe ATH, znowu w weekend. Deja vu z zeszlego tygodnia (121k w niedziele, potem cofniecie w poniedzialek). Wiec nie szaleje. Jak poniedzialek/wtorek utrzyma 123k przy normalnej plynnosci - uwierze w prawdziwe wybicie i kolejna noge hossy. Jak cofnie jak tydzien temu - to byla weekendowa pulapka numer dwa. Trzymam, obserwuje, nie gonie.
Rozsadnie. Drugi weekend z rzedu nowy szczyt - albo prawdziwa sila (kupujacy nie czekaja na tydzien), albo znowu cienka plynnosc. Wtorek pokaze. Nie kupuj euforii, ale badz gotowy jak potwierdzi sie w tygodniu.
moje DCA lapie kawalek tych wzrostow, wiec nie placze ze przegapiam. cash trzymam gdyby jednak cofnelo. przygotowany na oba scenariusze, spokojny. dobrze ze zmienilem taktyke na mieszana
Jak mowilam - weekendowe ATH z rezerwa do wtorku. Ale przyznaje, drugi tydzien probowania szczytu to sygnal sily. Jak utrzyma w tygodniu, hossa dostaje druga noge. Cierpliwie czekam na potwierdzenie, nie na emocje.
mowilem ze wybije! :) mam dokupione. wiem ze weekend klamie ale czuje ze tym razem prawdziwe. zobaczymy we wtorek kto mial racje