BTC 122k w sobote - ostroznie z weekendowymi szczytami
4 odpowiedzi
·
24 odsłon
·
Autor: dziadek_mietek
Sobota, BTC 122k, lekko powyzej ostatniego ATH. Ale przypominam lekcje sprzed tygodnia: weekendowe szczyty przy cienkiej plynnosci bywaja pulapka (tydzien temu wbilo 121k w niedziele i w poniedzialek cofnelo). Wiec bez euforii. Jak wybicie jest prawdziwe, potwierdzi sie w tygodniu przy 'doroslej' plynnosci. Trzymam swoje, nie gonie weekendowego ruchu.
Madra ostroznosc. Weekend wciaz klamie w obie strony. Jak 122k utrzyma sie do wtorku-srody, uwierze w wybicie. Do tego czasu - spokoj. Kto pamieta zeszly weekend, ten sie nie da ponownie nabrac.
ja mam czesc na DCA wiec lapie kawalek wybicia, a cash trzymam na wypadek gdyby to znowu byla weekendowa pulapka i przyszla korekta. przygotowany na oba. dzieki dziadku za nauke
ja tam wierze w to wybicie :) dokupilem jeszcze troche. wiem ze ryzykuje po zeszlotygodniowej wpadce ale czuje ze tym razem prawdziwe
122k w sobote - obserwuje, nie dzialam. Weekendowa plynnosc to nie sygnal. Poniedzialek/wtorek pokaze prawde. Akumulacje mam z dolka, nie musze gonic.