BTC 119k na starcie lipca - krypto swoim rytmem, niezaleznie od RPP
6 odpowiedzi
·
23 odsłon
·
Autor: dziadek_mietek
Pierwszy dzien lipca, BTC 119k, spokojnie. Fajne w krypto ze zyje wlasnym rytmem - RPP, GPW, dressing na koniec kwartalu, a bitcoin sobie po prostu jest. Po weekendowym ATH 121k i cofnieciu do 119k mamy konsolidacje pod szczytem. Dla mnie to zdrowe - rynek lapie oddech przed kolejnym ruchem. Plan na lipiec bez zmian: DCA, trzymanie, brak euforii pod szczytem.
119k, konsolidacja pod szczytem, ja nie dokupuje (drogo) tylko zbieram cash na nastepna korekte. lipiec zaczynam tak jak skonczylem czerwiec - cierpliwie z prochem. cykl sie powtorzy
moje poniedzialkowe DCA leci dalej w lipcu, dzis akurat nie poniedzialek wiec czekam. RPP, GPW - nie patrze na to w kontekscie krypto. automat robi swoje
Konsolidacja 119-121 pod ATH to zdrowe. Albo wybicie na nowe szczyty, albo korekta - obie opcje ok dla trzymajacych. Nie zgaduje, akumuluje spokojnie.
po mojej wpadce z kupnem na 121 w niedziele siedze cicho :) trzymam co mam, czekam. nauczka ze nie kupuje sie euforii
BTC 121k, konsolidacja sie zaciska. Zmienilem taktyke - czesc DCA (zeby nie przegapic wybicia w gore), reszta cash na dip. Nie stawiam wszystkiego na jedna strone. Weekend, patrze spokojnie.
Musze sie przyznac w watku o krypto - drugi raz kupilem weekendowe ATH (123k) i drugi raz cofnelo. WYSTARCZY. Przechodze na DCA jak radzicie. Dwie lekcje za drogie zeby ignorowac.