BTC226,9k zł2,62%
ETH6,07k zł1,84%
XRP4,18 zł3,01%
LTC158 zł0,51%
BCH750 zł2,58%
DOT3,52 zł2,64%
handel walutami
3 odpowiedzi · 8 828 odsłon · Autor: amateur
witam jestem totalnie nowy w dziedzinie handlu walutami i chcialbym aby ktos polecil mi jakąś ciekawą lekture dotyczaca handlu. Dodam iż powinna przystepnie wyjasniac zaleznosci i zjawiska znajdujace sie w swiecie trader'ów
Jeśli chcesz handlować walutami to tylko na rynku walutowym Forex. Dzięki temu uzyskasz najniższe spready oraz dźwignię finansową 1:100, a nawet i większą, dzięki której mając tylko 1000 zł kupisz waluty za 100 000 zł!

Więcej informacji znajdziesz na takich stronach jak: www.forex-nawigator.biz i ich forum: http://forex-nawigator.biz/forum/ oraz na www.myforex.pl

Pozdrawiam
Potwierdzam, gram na forexie od 2 lat z coraz lepszym rezultatami - jakimi? Wszystko zależy od zarządzania kapitałem. Można zrobić 500% w jeden dzień, stracić 100% w jeden dzień lub zarabiać 10-20% miesięcznie posiadając odpowiednią strategię.
Podstawa to wybór odpowiedniej platformy forex każdy zwraca uwagę na coś innego. Przykładowo jedna osoba będzie patrzyć na wysokość dźwigni inna na wysokość początkowego depozytu.